Filip Lindström - Chefsideolog och Ansvarig Utspridare

Filip Lindström är grundare av Profet och önskar mest av allt att med sina texter kunna visa sin kärlek till musik och allt runt omkring den. Han ser det som en ära att få hylla all vacker musik som finns på vår jord, det mest heliga av allt. Med Profet vill Filip skapa en plats för det ändamålet, där alla och envar är välkomna.

Instagram: @compactdiscjockey
filip.lindstrom@profetmusik.se

Elizeth Casal-Eriksson - Skribent

Elizeth Casal-Eriksson är, precis som Profet, helt galen i musik från hela världen och alla eror. Dit ska också tilläggas att hon är minst lika nyfiken på nya stilar och genrer. Född i det sista årtiondet som skrev kärleksbrev med papper och penna tar hon med sig kärleksförklaringarna in till Profet. Wu Tang Clan, Led Zeppelin och Bob Hund är hennes största kärlekar. Än så länge.

Instagram: elizethx
elizeth.casal-eriksson@profetmusik.se

Ronni Arturo - Biträdande chefredaktör

Ronni Arturo, boende i Stockholm, är Busta Rhymes-entusiast och (självutnämnd) Afrobeat-expert. Profet blir en språngbräda för Ronnis åsikter om sådan musik och mycket annan därtill.

Roger Karlsson - Skribent

Roger Karlsson bidrar till Profet med texter om musik som annars inte skulle bevakas, såsom blues och ska. Roger driver även ölbloggen Alf Tycker Om Öl, därför handlar hans texter på Profet ofta om musik i relation till mat och dryck.

Amanda Båmstedt - Skribent

Anna Lönn - Fotograf

Marcus Jernberger - Creative Director och Fotograf

Emil Ransed - Webbutveckling

Alexander Heige - Webbutveckling